Opinie nt. sklepu firanygotowe.com Zgodne z opisem, bardzo konkretnie uszyte,na pewno jeszcze skorzystam ❤️
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za pozytywną opinie i zapraszamy ponownie :)
Firanki są Bardzo dobre jakościowo , wykonanie dokładne , są przepiękne
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za opinie :)
Pomocny
Bardzo fajny materiał i ładnie wygląda . Bardzo szybka wysyłka polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Firanka super wykonana ,po zmarszczeniu pięknie się prezentuje w oknie
Pomocny
Bardzo śliczne firany. Zgodne z opisem i zdjęciem. Polecam serdecznie.
Pokaż więcej Super wszystko zgodne z opisem.Pięknie wszystko się prezentuje.polecam
Pomocny
Szybka dostawa ,firana taka jak na zdjęciu ,pięknie wygląda na oknie.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za pozytywną opinie :)
Pomocny
Prześliczna firana dobrze uszyta jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
Pomocny
Bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem i bardzo piękny polecam 🙂
Pomocny
Firany piękne, zamówienie dotarło w expresowym tempie :)
Polecam :)
Pokaż więcej Firanki piękne,ładnie uszyte.Szybka i sprawna realizacja zamówienia
Pokaż więcej Zestaw dekoracyjny do salonu piękny zgodny z opisem szybka dostawa
Pokaż więcej Szybka realizacja zamówienia, wszystko było zgodne z zamówieniem.
Pokaż więcej Wszytko ok firany piękne material porządny polecam z całego serca
Pokaż więcej Firaneczka piękna.Super się prasuje i układa.Dostawa ekspresowa.
Pomocny
Wszystko super, ekspresowa realizacja i wysyłka, jakość również
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za pozytywną opinie:)
Pomocny
Szybka realizacja zamowienia,firanki sa mega polecam serdecznie.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za opinie :)
Zgodne z opisem. Materiał fajny do prasowania. Wzór przepiękny
Pokaż więcej Zasłony gitowe Zasłony spełniły moje oczekiwania szybka realizacja zamówienia
Pomocny
Bardzo szybka dostawa, produkt dobrej jakości, zgodny z opisem