firanygotowe.com- Logo - Opinie

firanygotowe.com

Opinie (1073) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1073)

20 wrz 2024
Firany na żywo jeszcze piękniejsze. Zadbano o każdy detal. Wiszą u mnie w kuchni i pięknie się prezentują. Ogromnie polecam!
DT
Dorota T.
Muszaki

22 wrz 2024
Materiał ładny, gruby. Ale z firanki wystaje mnóstwo nitek. Wygląda to bardzo nieestetycznie. Trzeba poprawiać samemu. A nie o to chodzi kupując gotowy produkt. Raczej więcej nie zamówię

Opinie nt. sklepu firanygotowe.com

DT
Dorota T.
Muszaki
21 wrz 2024
Dziękujemy za pozytywną opinie oraz załączone zdjęcia :)
2 paź 2024

2 komplety firanek z ozdobną gipiurą + zazdroski z gipiurą

Ładnie się prezentują na 2 oknach w kuchni wewnątrz i na zewnątrz, są eleganckie, pasują wymiarowo ( ciekawa gipiura jest dużą ozdobą tych firanek i zadrosek w komplecie )
3 paź 2024
Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie :)
5 wrz 2024
Jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów. Bardzo miła obsługa, szybka dostawa. Firany i zasłony pięknie się prezentują. Przepraszam, że nie wystawiam zdjęć ale jestem w trakcie remontu. Po zakończeniu napewno wrzucę. Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych klientów. Maria
7 wrz 2024
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
3 paź 2024

Nadaje elegancji wnętrzu, są nowoczesne.

Bardzo ładne firanki, ślicznie wyglądają w oknie, super gruby panel dekoracyjny, starannie zapakowane jako przesyłka. Już upatrzyłam sobie kolejny zestaw 🙂Polecam serdecznie.
3 paź 2024
Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie :)
26 wrz 2024
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Materiał bieżnika wydaje się porządny, gruby, cięcia precyzyjne. Bardzo ładnie się prezentuje
15 wrz 2024
Polecam wszystkim. Transakcja błyskawiczna, super kontak, szybka przesyłka. Zamówiony komplet firan zgodny z opisem i dobrej jakości.
5 wrz 2024
Dwie firany zamówione. Obie są cudne, piękne, wymarzone. Genialny kontakt ze sprzedającym i bardzo szybo realizacja. Bardzo polecam.
7 wrz 2024
Witam polecam wszystkim ponieważ dobre gatunkowo,cena przystepna ,prezentują się SWIETNIE oraz przesyłka bardzo szybka🥰🥰🥰❤️❤️❤️
29 wrz 2024
Firana super tak jak na zdjęciu polecam, szybka wysyłka firana u mnie już na drugi dzień ,jeszcze raz polecam super sklep .
20 wrz 2024
Bardzo ładnie uszyte i bardzo mi się podobaja i bardzo ładnie zapakowane no i napewno będę nie raz ztej strony zamawiać
21 wrz 2024
Dziękujemy i zapraszamy :)
12 wrz 2024
Piękne ale należałoby popracować nad wykończeniem, zwłaszcza firan. Ogólnie w tej cenie bardzo porządny produkt. Polecam.
23 wrz 2024
Zakupiłam firany oraz zasłony, dobrze odszyte, wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. Szybka realizacja zamówienia

Firany Super.

Firany Super, tanie i jakość bardzo dobra . Szybka wysyłka. Polecam!!!!!!Jestem bardzo zadowolona z firan.
26 wrz 2024
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)