Opinie nt. sklepu firanygotowe.com Zakupiłam firany oraz zasłony, dobrze odszyte, wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. Szybka realizacja zamówienia
Pokaż więcej Firany Super. Firany Super, tanie i jakość bardzo dobra . Szybka wysyłka. Polecam!!!!!!Jestem bardzo zadowolona z firan.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Uszycie i wykonanie rewelacja. Pięknie się prezentuje w oknie. Napewno skorzystam jeszcze. Pozdrawiam .
Pokaż więcej Polecam są piękne. Dobrze uszyte i pasują. Dziękuję za doskonale zrealizowane zamówienie. Pozdrawiam
Pokaż więcej Jest ok Jestem bardzo zadowolona że można kupić gotowe firany i to jakie się chce.Dzięki
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy za pozytywną opinie :)
Pomocny
Zachwyt! Jestem zachwycona firankami. Na żywo są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach. Będę polecać dalej. 🫶
Pokaż więcej Polecam firany gotowe są mega porządny materiał i kolory przepiękne pozdrawiam serdecznie Róża.
Pomocny
Bardzo ładny komplet, fajnie prezentuje się na oknie. Niestety, wykonanie nie do końca staranne.
Pokaż więcej Firanki są śliczne 😁 gorąco polecam😁dostawa ekspresowa 😁napewno jeszcze tu wrócę 😁 pozdrawiam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com Dziękujemy i zapraszamy :)
Pomocny
Wysyłka bardzo szybka, piękne i nie drogie jeden minus niestety jedna z zasłon uszkodzona
Pokaż więcej Piękne firany w przystępnej cenie ,bardzo ładnie uszyte,opakowane szybka wysyłka. Polecam
Pokaż więcej Polecam produkt- firanka ładniejsza niż na zdjęciu.Szybka wysyłka. Wszystko bez problemu.
Pomocny
Bardzo miła obsługa. Zakup otrzymałam szybko.Firany i zwłaszcza zasłony prześliczne.
Pokaż więcej Polecam Szybka realizacja, bezproblemowy zakup. Firany w oknach prezentują się fantastycznie
Pokaż więcej Super firany i zasłony. Bardzo dobre wykonanie oraz jakość materiałów. Polecam!!!
Pomocny
Wszystko ok tylko nitki na których są koraliki powinny być bardziej sztywne...
Pokaż więcej Firanki przepiękne. Jestem zadowolona i na pewno wrócę po więcej. Polecam
Pokaż więcej Wszystko zgodne z opisem i pięknie wygląda w oknie - serdecznie polecam!!!
Pokaż więcej Bardzo ładna firanka.Pięknie wygląda na oknie.Jestem bardzo zadowolona
Pokaż więcej Firaneczki są super ❤️
Dostawa w kolejnym dniu.