Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.
Opinie nt. sklepu kadax.pl
Opinia
16 paź 2024
Zamówienie zostało dostarczone bez mojej wiedzy i zgody, do punktu sklepu Żabka ,a miało być dostarczone do domu. Tyle co do sposobu dostarczenia zamówionego produktu [w tym przypadku była to pikowana, dosyć duża ławka do korytarza] Sam produkt-spełnia moje oczekiwania- bardzo ładny'
Paczka przyszła dwa dni po zamówieniu mata taką jak chciałam w jasnym popielatym kolorze tylko szkoda że paski mocujące są czarne muszę kupić jasne lub popielate
Towar z błędami fabrycznymi , obsługa na infolini bardzo profesjonalna ! Miła !
Nakrertki 33/43mm. Dzieki bardzo za szybkie zalatwienie i przesylke.
moja jedna rada od starszego "pana", wielkosci jak MIARY ,MASY ILOSCI itd.
byloby dobrze oznakowac w sposob inny ( wyrazniejszy ),to jest dla nas
wszystkich starszych mlodszych - zestresowanych duza pomoc i unika
nieporozumien.
jesze raz dzieki i pozdrawim pieknie
Bogdan Jan B.
9 wrz 2024
Polecam sklep i produkty
Stojak na drewno kominkowe w najniższej na rynku cenie i w bardzo dobrej jakości. Ładny i funkcjonalny.
Sprawna i terminowa dostawa. Polecam sklep i produkty.
2 wrz 2024
Bardzo dobry czajnik, wygodny, łatwy w utrzymaniu czystości. Lekko otwiera się gwizdek co jest duża zaletą. Uchwyt nie nagrzewa się.
24 wrz 2024
szybka realizacja, dobra cena i kontakt z pracownikiem realizującym zamówienie. Duża elastyczność w razie zaistnienia problemu
24 wrz 2024
Szybko i sprawnie załatwione zamówienie. Paczka zapakowana bardzo starannie. Dotarła do mnie w stanie nienaruszonym.
26 wrz 2024
Pełen profesjonalizm Usługi. Towar pierwszej jakości, zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Dziękuję bardzo.
17 wrz 2024
kosz na śmieci suuper, wysyłka w terminie, zapakowanie w dwóch kartonach co ważne przy wysyłce, polecam
26 wrz 2024
Szybka dostawa. Jednak wybór kurier czy box powien być dokonany w trakcie zakupu, a nie po zapłacie.