Opinie nt. sklepu kadax.pl Pełen profesjonalizm Usługi. Towar pierwszej jakości, zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Dziękuję bardzo.
Pokaż więcej kosz na śmieci suuper, wysyłka w terminie, zapakowanie w dwóch kartonach co ważne przy wysyłce, polecam
Pokaż więcej Szybka dostawa. Jednak wybór kurier czy box powien być dokonany w trakcie zakupu, a nie po zapłacie.
Pokaż więcej Stojak na drewno Jestem zadowolona z zakupu stojaka na drewno. Dobra jakość, szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Pokaż więcej Rewelacja Sklep ma bardzo atrakcyjne ceny a zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Polecam.
Pokaż więcej Produkt bardzo przydatny , zgodny z opisem , wysłany terminowo - drabinka 3 stopnie.
Pokaż więcej Kosze są idealne do przechowywania sprzętu medycznego jednorazowego do szpitala.
Pokaż więcej Szeroki asortyment i szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w Kadax!!!
Pokaż więcej Szybka dostawa, towar został nie uszkodzony dobrze zapakowany polecam
Pokaż więcej Serdecznie polecam, natychmiastowa wysyłka, towar dokładnie zapakowany.
Pokaż więcej zamowienie Fotele wygodne, estetyczne, przesyłka dotarła bardzo szybko, polecam.
Pokaż więcej Produkt bardzo dobrze zapakowany, dotarł cały i zdrowy i szybko. ;)
Pokaż więcej Jestem zadowolona. Wszystko dotało w bardzo dobrym stanie. Polecam
Pokaż więcej bardzo szybka dostawa deska do prasowania bardzo stabilna polecam
Pokaż więcej Doniczka bardzo ładna ,ale musiałam nóżki przykleić bo wypadały
Pokaż więcej Towar zgodny z opisem bardzo szybka wysyłka obsługa miła polecam
Pokaż więcej Towar zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona
Pokaż więcej Szybka dostawa i produkty o bardzo dobrej jakości.
Pokaż więcej Polecam sklep Towar w dobrym gatunku, szybka dostawa, dziękuję
Pokaż więcej szybka realizacja, wszystko zgodne z zamówieniem