kadax.pl- Logo - Opinie

kadax.pl

Opinie (1921) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2061)

1 gru 2023
szybciutka realizacja zamówienia. To co chciałam dostałam. Będę korzystała z Waszych usług w miarę potrzeb. Dziękuję

26 gru 2023
Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.

Opinie nt. sklepu kadax.pl

3 paź 2024
3 paź 2024
AL
Ania L.
Legnica
16 paź 2024
Zamówienie zostało dostarczone bez mojej wiedzy i zgody, do punktu sklepu Żabka ,a miało być dostarczone do domu. Tyle co do sposobu dostarczenia zamówionego produktu [w tym przypadku była to pikowana, dosyć duża ławka do korytarza] Sam produkt-spełnia moje oczekiwania- bardzo ładny'
Paczka przyszła dwa dni po zamówieniu mata taką jak chciałam w jasnym popielatym kolorze tylko szkoda że paski mocujące są czarne muszę kupić jasne lub popielate
Towar z błędami fabrycznymi , obsługa na infolini bardzo profesjonalna ! Miła !
8 paź 2024
w trakcie sprawdzania
25 wrz 2024
Nakrertki 33/43mm. Dzieki bardzo za szybkie zalatwienie i przesylke. moja jedna rada od starszego "pana", wielkosci jak MIARY ,MASY ILOSCI itd. byloby dobrze oznakowac w sposob inny ( wyrazniejszy ),to jest dla nas wszystkich starszych mlodszych - zestresowanych duza pomoc i unika nieporozumien. jesze raz dzieki i pozdrawim pieknie Bogdan Jan B.
9 wrz 2024

Polecam sklep i produkty

Stojak na drewno kominkowe w najniższej na rynku cenie i w bardzo dobrej jakości. Ładny i funkcjonalny. Sprawna i terminowa dostawa. Polecam sklep i produkty.
2 wrz 2024
Bardzo dobry czajnik, wygodny, łatwy w utrzymaniu czystości. Lekko otwiera się gwizdek co jest duża zaletą. Uchwyt nie nagrzewa się.