30 lis 2023
Super zakupy w korzystnych cenach, z dobrą i konkurencyjną dla innych sprzedawców ofertą w ramach Black Friday.
Szybka darmowa przesyłka, profesjonalnie zapakowana. Ekspresowa i życzliwa obsługa klienta - zarówno telefoniczna, jak i mailowa. Rozpatrzenie reklamacji bezproblemowe, z dnia na dzień, na korzyść klienta.
Super doświadczenie konsumenckie - dziękuję i polecam! Lubię Emako na 5 gwiazdek!
Firane otrzymałam że skaza , nie polecę ponieważ spodziewałam się kompletu a otrzymałam 1 sztukę zasłon . W dodatku nie wiem dlaczego dziś przyszła informacja , że jutro otrzymam następna dostawę za pobraniem , której nie zamawiałam .Nie zamawiałam podwójnie , więc nie przyjmuje przesyłki .
Pozdrawiam serdecznie
Jakość dostarczonego produktu nie odpowiada produktowi oferowamu przez firmę.
8 lip 2024
Szanowny Panie,
dziękujemy za podzielenie się opinią odnośnie otrzymanej wodoszczelnej masy.
Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pan zadowolony z zakupionego produktu oraz realizacji zamówienia. Zakupiony przez Pana produkt cieszy się dużą popularnością wśród naszych Klientów, dlatego jesteśmy bardzo zaniepokojeni informacjami od Pana.
Czy możemy prosić o więcej szczegółów dotyczących doręczonego produktu?
Skontaktowaliśmy się z Panem drogą mailową, aby lepiej zrozumieć sytuację. będziemy wdzięczni za odpowiedź.
12 lip 2024
Przysłać zamówiony produkt
12 lip 2024
Szanowna Pani,
dziękuję za przesłaną opinię odnośnie przebiegu transakcji.
Uprzejmie informujemy, że zakupiony przez Panią produkt został zakupiony w przedsprzedaży, co oznacza, że czekamy na jego dostawę na nasz magazyn.
Dostawa zamówionej torby została zaplanowana na 5-08.
W przypadku jakichkolwiek pytań nasz Dział Obsługi Klienta jest do Pani dyspozycji.
19 lip 2024
22 lip 2024
Szanowny Panie,
bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią dotyczącą zakupów w naszym sklepie. Przykro nam, że nie jest Pan zadowolony z przebiegu transakcji oraz otrzymanych produktów. Zgodnie z mailowymi ustaleniami zostały zwrócone zapłacone środki.
W przypadku jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji.
Super zakupy! Polecam🫶🏻
3 sty 2024
Moje zamówienie dotarło uszkodzone.
Moje zamówienie dotarło uszkodzone, jednakże sklep zaproponował dogodne rozwiązanie dla mnie jako klienta. Obsługa miła i pomocna, a przede wszystkim szybko się kontaktują po zgłoszeniu problemu. Klienci powinni być świadomi, że za stłuczenie towaru może być odpowiedzialna firma kurierska i sklepy niestety na tym cierpią. Polecam sklep internetowy Emako mimo niedogodności przy moim zamówieniu.
26 sty 2024
Szanowna Pani,
cieszymy się, że pomimo początkowych trudności związanych z uszkodzeniem zamówienia, proponowane przez nas rozwiązanie okazało się dla Pani satysfakcjonujące.
Jesteśmy wdzięczni za Pani zrozumienie odnośnie niezależnych od nas sytuacji, które mogą wynikać z działania transportowych.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie powitać Panią w naszym sklepie internetowym. W przypadku dodatkowych pytań, prosimy pamiętać, że pozostajemy do Pani dyspozycji.
Serdecznie pozdrawiamy,
Emako.pl
8 gru 2023
Rewelacja
Pierwszy raz zamówiłam z Państwa strony produkty. Jestem bardzo zadowolona z obsługi zarówno jeżeli chodzi o szybkość nadania paczki jak również z obsługi klienta przez telefon oraz system mailowy. Dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem i podejściem do klienta. Jestem pełna podziwu funkcjonowania Waszej firmy. Serdecznie pozdrawiam cały zespół EMAKO. Renata
20 sty 2024
Co szczególnie mi się podobało? W sumie jest sporo takich produktów... tym razem wybrałam 3 produkty. Młynek do kawy ręczny w premium, wyciskarkę do owoców 4 in 1 i moździerz z tłuczkiem z bambusa... co można zrobić lepiej? Przesyłka pocztowa. Dodać do niej płatność przy odbiorze... myślę że powinny być wszystkie możliwości dostawy i opłaty... ale jest dobrze. :)
Jestem bardzo zadowolona z wszystkich produktów ,w szczególności polecam pięcioramienny świecznik srebrny ,elegancki i pasujący no każdego pomieszczenia zarówno w stylu eleganckim,rustykalnym czy nowoczesnym.Szbkosc realizacji zamówienia błyskawiczna !!Brawo szczególnie w trudnym czasie przedświątecznym 👍👏.Pozdroienia .Bozena Frączek
10 kwi 2024
Jestem zadowolona zarówno z zakupu, jak i z kontaktu ze sklepem. Cały proces - od zamówienia do otrzymania przebigł bardzo sprawnie i szybko, bez zbędnej zwłoki, w zapowiedzianym terminie. To nie pierwszy mój zakup w Edaxo i nie mam żadnych zarzutów. A zakupione przedmioty spełniły moje oczekiwania.
30 lis 2023
Świetny młynek do kawy - bardzo prosty w obsłudze i łatwy w transporcie - mogę zabrać go praktycznie wszędzie, nawet w podróż.
Lampa w kształcie gwiazdy jest natomiast przepiękna i wprowadza świąteczny klimat. Magią świąt widoczna z drugiego końca ulicy :)
13 gru 2023
Bardzo dobrze opisane jak złożyć i oznakowana każda część. Jeszcze się nie spotkałam z taką dokładnością. Łatwość złożenia ,a efekt ,po łatwym złożeniu ,aż usiadłam na siedzisku szafki na buty i jest śliczna. Tylko podziwiać. Bardzo polecam.