30 lis 2023
Super zakupy w korzystnych cenach, z dobrą i konkurencyjną dla innych sprzedawców ofertą w ramach Black Friday.
Szybka darmowa przesyłka, profesjonalnie zapakowana. Ekspresowa i życzliwa obsługa klienta - zarówno telefoniczna, jak i mailowa. Rozpatrzenie reklamacji bezproblemowe, z dnia na dzień, na korzyść klienta.
Super doświadczenie konsumenckie - dziękuję i polecam! Lubię Emako na 5 gwiazdek!
Firane otrzymałam że skaza , nie polecę ponieważ spodziewałam się kompletu a otrzymałam 1 sztukę zasłon . W dodatku nie wiem dlaczego dziś przyszła informacja , że jutro otrzymam następna dostawę za pobraniem , której nie zamawiałam .Nie zamawiałam podwójnie , więc nie przyjmuje przesyłki .
Pozdrawiam serdecznie
Opinie nt. sklepu EDAXO.pl
Opinia
13 gru 2023
Bardzo dobrze opisane jak złożyć i oznakowana każda część. Jeszcze się nie spotkałam z taką dokładnością. Łatwość złożenia ,a efekt ,po łatwym złożeniu ,aż usiadłam na siedzisku szafki na buty i jest śliczna. Tylko podziwiać. Bardzo polecam.
2 lis 2023
Wszystko ok.
Wszystko pięknie ,sprawnie i obsługa ,i wysyłka,tylko coś trzeba wymyśleć z pakowaniem tego lustra słoneczka,bo jeden promień był pęknięty. Nie odsyłałam,tylko skleiliśmy to.Tak poza tym to obsługa bez zarzutu.
6 gru 2023
Wszystko w porządku, szybka dostawa, szkoda tylko, że nie ma możliwości odebrania osobiście zamówienia. Mieszkam w tym samym mieście, gdzie jest siedziba firmy, ale i tak musiałam zapłacić za dostawę.
11 lis 2023
I highly recommend this website!!! The 2 products that I ordered were received ontime, were in excellemy condition, and were found to be exactly as described on The website. I couldn’t be happier!!
26 maj 2024
Szybkie i sprawne zamówienie w sklepie internetowym EDAXO, bardzo dobre ceny dla klienta, które są dobrej jakości zamówionego towaru. To samo dotyczy
firmy kurierskiej, jestem zadowolony, polecam.
23 lis 2023
Produkty od EMAKO były rewelacyjnie zapakowane, z ogromną dbałością o każdy szczegół.
Kultura obsługi na najwyższym poziomie.
Zakupione produkty także na 5+.
Na pewno wrócę do tego sprzedawcy.
13 mar 2024
Po dostarczeniu produktu musiałam złożyć reklamację. Firma emako bardzo szybko ją rozpatrzyła i po kilku dniach miałam już nowy produkt. Daję pięć gwiazdek bo mimo wszystko jestem zadowolona.
14 lis 2023
Jestem b.zadowolona z produktów otrzymanych z EMAKO ( kwietniki na balkon), spełniły moje oczekiwania co do jakości, przydatności i estetyki ,
obsługa i realizacja zamówienia bez zarzutu.
17 kwi 2024
Zamówiony towar otrzymałam w bardzo krótkim terminie, taki jakiego oczekiwałam, no i baaardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w czasie transportu, polecam zakupy w tym sklepie R.S.
19 kwi 2024
Bardzo uprzejma i fachowa obsługa /kontakt telefoniczny/. Zamówiony produkt został dostarczony szybko.Jestem zadowolona i z pewnością jeszcze skorzystam z Waszych usług
5 sty 2024
Doskonała obsługa, przyjazna infolinia, bogata oferta, korzystne warunki zwrotu i wymiany. Niestety, paczka była źle zapakowana i jeden przedmiot dotarł uszkodzony
Odpowiedź ze sklepu EDAXO.pl
5 sty 2024
Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią odnośnie zamówienia. Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację i wszelkie niegodności z niej wynikające.
Uprzejmie informujemy, iż Pani sprawa jest obecnie rozpatrywana przez nasz Dział Obsługi Klienta. Jesteśmy wdzięczni za Pani uwagę, która pozwala nam poprawiać nasze usługi i dbać o zadowolenie naszych klientów.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu.
Serdecznie pozdrawiamy,
Emako.pl
24 lis 2023
Sklep godny polecenia
Szybka dostawa, meble i poduszki zgodne z opisem, ładne i w dobrej cenie. Termin dostarczenia przesyłki zgodny z deklarowanym. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
13 mar 2024
Sprawna dostawa, jakość produktu do lekkiej poprawy
Sprawna dostawa. Jakość wykończenia produktu (lustra) trochę pozostawia do życzenia (uszczerbienia w drewnianej ramie), ale stosunek tej jakości do ceny jest OK.
22 gru 2023
Jeden element nie dopasowany, nie chciałam się już bawić w reklamację, musiałam sama wywiercić odpowiednią dziurę i druga zaklejać. Teraz jest okay po poprawkach
Odpowiedź ze sklepu EDAXO.pl
28 gru 2023
Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za przekazanie nam Pani opinii na temat zakupionego produktu. Przykro nam słyszeć, że nie spełnił on Pani oczekiwań. Wysłaliśmy Pani wiadomość e-mail z prośbą o dodatkowe informacje.
Mimo że dotychczasowy odbiór tego produktu był bardzo pozytywny, jesteśmy tutaj, aby pomóc i rozwiązać każdy problem, który mógł pojawić z Pani zakupem.
Pozostajemy do Pani dyspozycji i z niecierpliwością czekamy na odpowiedź.
Z wyrazami szacunku,
Emako.pl
16 lut 2024
Duży wybór oryginalnych, markowych produktów. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka realizacja zamówienia, przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona.
6 kwi 2024
Bezproblemowa transakcja, udany zakup, szybka przesyłka. Sama potrafiłam złożyć kosz z siedziskiem💪
To moje pierwsze zakupy, z pewnością nie ostatnie:)
26 lut 2024
Slaby kontakt z kurierem. Nie dostarczyl przesylki nie odpisal na sms po czym wyslal maila ze nikogo bie bylo w domu i odesłał przesyłkę do nadawcy😣
8 kwi 2024
dobrej jakości i duży wybór produktów
szybka wysyłka zamówionych produktów, bardzo dobra komunikacja z firma po złożeniu zamówienia, dobrej jakości produkty, i duży wybór produktów.
15 cze 2024
Wózek kuchenny ładnie się prezentuje, chociaż jest bardzo delikatny. Jeden z elementów drewnianych koszy - uchwyt - pęknięty, niestety. ;-(
19 mar 2024
produkt zgodny z ofertą na stronie
Produkt zgodny z ofertą na stronie. Bardzo łatwy do złożenia. Wykończenie estetyczne, w kartonie kompletny zestaw. Błyskawiczna dostawa.