Przesyłka dotarła expresowo, przy rozpakowywaniu okazało się jednak że jedna z butelek oleju z czarnuszki musiała być pęknięta bo rozpadła się, druga butelka ok.
Opinie nt. sklepu olejarnia-gaja.pl
Opinia
13 cze 2024
Jem i używam oleje szlachetne już od wielu lat. Olejarnia GAJA ma smaczny olej, świeży, dba o produkt. W tym wypadku szczególnie istotny jest transport latem z uwagi na temperatury otoczenia. Sprzedawca rozumie sytuację. Zależy mu nie tylko na jakości produkcji, ale na jakości produktu, jaka trafi do klienta.
14 cze 2024
I to się nie zmienia :) Jakość ponad wszystko, w każdym szczególe, to jest to, czym chcemy się wyróżniać od innych :)
24 kwi 2024
Bardzo porządnie i rzetelnie obsłużone zamówienie. Produkty pięknie opakowane. Porządnie przygotowane i zabezpieczone na czas podróży do adresata. W razie pytań miły pan z chęcią udzielił mi porad i wskazówek jak produkty użytkować i przechowywać. Z pewnością zostanę stałą klientką. Polecam!
Joanna.
25 kwi 2024
A ten miły Pan to ja - Bartek, właściciel. Jest również miła Pani - Honorata, moja żona. Razem tworzymy Olejarnię Gaja: tworzymy, produkujemy, pakujemy, wysyłamy... Wszystko z pasją, radością i poszanowaniem naturalnych produktów z których tworzymy "nasze Dzieła" :)
5 sty 2024
Świetna jakość oleji. Przy regularnym piciu czarnuszki znaczna poprawa odporności u dzieci. A syn z atopową skórą pierwszy raz w sezonie letnim nie miał zmian chorobowych w zgięciach łokci czy nóg. Także polecam dla wszystkich atopików i chorowitych dzieci :)
6 sty 2024
Oj tak, czarnuszka jest świetna na wszelakie odmiany alergii. Wiemy to z własnego przykładu. Nasza córka miała zdiagnozowaną baaardzo silną astmę dziecięcą. Ciągłe zapalenia płuc i oskrzeli przy najmniejszym przeziębieniu. Ale to już przeszłość :)Wszystko dzięki naszej czarnuszce!!!
9 lis 2023
Olej świeży,pachnący
Olej świeży pachnący. Smakuje mojemu 4 latkowi. .Ja stosuje przy hashimoto, tylko trzeba pamiętać o tym żeby odstawić olej na 5 dni przed robieniem wyników na tsh. Ponieważ zawiera biotyne ,która fałszuje wyniki. Napewno zgłoszę się po następną butlę.
9 lis 2023
W takim razie serdecznie zapraszamy :)
20 kwi 2024
Rewelacyjne oleje
Podoba mi się to, że na stronie Olejarni pod każdym produktem jest bardzo wyczerpujący opis. Oleje są świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona, że odkryłam Olejarnię Gaję! Jeszcze nie raz odwiedzę sklep i nie raz zrobię tam zakupy.
21 kwi 2024
Wow, świetnie, bardzo się cieszymy i zapraszamy ponownie :)
22 mar 2024
Jestem zadowolona z zakupionych produktów, szczególnie z oleju z orzecha włoskiego.
Styropianowe opakowania zapewniają szczelność i pewność, że butelka nie ulegnie pęknięciu czy stłuczeniu.
Opisy produktów merytoryczne.
23 mar 2024
Dodamy jeszcze, opakowanie styropianowe zapewnia ochronę termiczną przed wysokimi temperaturami panującymi w letnim czasie, dzięki czemu olej dojeżdża do Was bezpiecznie CHŁODNY :)
27 lis 2023
Pełen profesjonalizm!
Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane produkty, profesjonalny i przesympatyczny kontakt z biurem obsługi klienta. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy do olejarni Gaja. Polecam w 100% :-)
27 lis 2023
Świetnie, bardzo dziękujemy. A co do biura obsługi klienta, to jest nim zaledwie jedna osoba, ja, czyli właściciel, Bartłomiej Urjasz :)
Serdecznie zapraszam do kontaktu, zadawania pytań. Zawsze chętnie doradzę :)
Jestem zadowolona z bardzo szybkiej realizacji zamówienia oraz bardzo smacznych olejów .Bardzo pomocne w działaniu i podtrzymywaniu zdrowia w jak najlepszej kondycji .Bardzo polecam zakupy w tejże Olejarni.
28 kwi 2024
Nie pozostaje nam nic innego, jak zaprosić do kolejnych zakupów :) Serdecznie dziękujemy!
26 sty 2024
Olej rzepakowy
Smak, zapach i opakowanie, to są trzy powody dla których ciągle wracam do oleju rzepakowego Gaja. Wcześniej używałam olejów z kilku innych polskich olejarni ale odkąd odkryłam Gaja nie szukam już dalej. :)
26 sty 2024
I bardzo dobrze, że już Pani nie szuka. Nasze są najlepsze :)
24 lis 2023
Doskonała jakość
Olej rzepakowy z prawdziwego zdarzenia, mydełko doskonałe. Szybka dostawa, towar super zabezpieczony przed wysyłką. Produkty najwyższej jakości. W przyszłości na pewno skorzystam z bogatej oferty firmy.
25 lis 2023
Wow, brawo my. Kluczem do dobrego produktu są doskonałe składniki i ziarna. Naszym zadaniem jest potem wydobyć z nich to, co najlepsze. I chyba nam się to udaje :)
27 mar 2024
Pełen profesjonalizm!! A to, jak pakowane są olejki w trakcie transportu to mistrzostwo świata:)
Olejek z opuncji figowej mam już drugą butelkę. Stosuję na twarz - uwielbiam! Lepsza cera !
Polecam !!
27 mar 2024
Wow, serdecznie dziękujemy :) Transport to bardzo ważna część całego procesu sprzedaży. Nawet najlepszy produkt może zostać zmarnowany przez fatalną dostawę. Cieszymy się, że po raz kolejny zauważacie nasze starania w tej dziedzinie :)
20 maj 2024
Oleje, obsługa, dostawa na 6+
Wspaniale!
Makowy genialny!
Ogórecznik genialny!
Wiesiołek nawet syn wcina (!)
Dynia dla wybrańców, ale partnerowi smakuje.
Polecam wszystkim!
21 maj 2024
Bardzo dziękujemy. Ogromnie cieszy nas fakt, że coraz więcej z Was pokochała nasze produkty :) A ty wszystko dla Waszego zdrowia!
25 lut 2024
Jak na razie kupiłem lniany i z wiesiołka jeszcze nie używałem ale jak na razie wszystko w największym porządku bardzo dobrze zapakowany jestem zadowolony pozdrawiam
25 lut 2024
Zapraszamy do testowania, efekty przyjdą, najważniejsza regularność spożywania do czego zachęcamy :)
9 lut 2024
świetny zakup, profesjonalnie zapakowane, zabezpieczone, świetnie, jakość produktów wydaje się bardzo dobra, na pewno będę kontynuować zakupy w tej Olejarnii.
9 lut 2024
Serdecznie dziękujemy :)
19 gru 2023
Jesteście profesjonalistami. Szanujecie klientów. Staracie się przekazać w krótkim czasie swoje produkty bardzo wysokiej jakości. Wielki szacun dla Was!
20 gru 2023
Wow, ale piękne słowa. Serdecznie podziękowania w imieniu moim i mojej żony. Nie ma dla nas lepszej nagrody, niż właśnie takie podsumowanie naszej pracy. Bardzo, bardzo dziękujemy. Taka opinia jeszcze bardziej nas mobilizuje, żeby trzymać co najmniej taki poziom, jak do tej pory. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
19 cze 2024
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów opakowanie, jakość produktów i szybka dostawa wszystko na najwyższym poziomie dziękuję i pozdrawiam
19 cze 2024
Dziękujemy :)
8 cze 2024
Mydło ogórkowe piękny zapach, olej z wiesiołka super smak, samo zdrowie, olej z pestek dyni bardzo dobry do sałatek ze szpinaku lub rukoli. Polecam.
9 cze 2024
Świetnie, to tylko niektóre z pomysłów na zastosowanie "w praktyce" :)
8 sty 2024
Smaczny olej
Olej otrzymałam bardzo szybko, porządnie zapakowany i zabezpieczony przed stłuczeniem. Zgodnie z oczekiwaniami jest bardzo smaczny i ładnie pachnie.
8 sty 2024
Bardzo nas cieszy, że kolejna osoba jest zadowolona z naszego produktu :) Pracujemy dalej!
4 sty 2024
Szybka wysyłka
Pięknie zapakowane, zabezpieczone odpowiednio
Zamawiałam słonecznikowy, konopny , lniany i z ostropestu.
Rewelacja
Szczerze polecam.