26 maj 2024
Sprawna i profesjonalna obsługa, wzbudzająca zaufanie oraz dobrze działająca strona internetowa. Produkty są dobrze zabezpieczone. Brakowało mi jednak podglądu czasu oczekiwania na produkty, które są kompletowane z zewnętrznego magazynu. Musiałem zaplanować zakup innych części i była to dla mnie kluczowa informacja. Problem udało się jednak rozwiązać poprzez skorzystanie z czatu dostępnego na stronie, a odpowiedź dostałem w około 20 minut. Niemniej, przydatnym byłoby dodanie podglądu, na który produkt się czeka, na jakim etapie jest i jaki jest przewidywany czas dostarczenia.
Dzwoniłem pytałem czy dobrze pakują, nawet mówie że dopłacę za super pakowanie - wszystko robimy super. No to kupiłem, przyszło. Pudełko malutkie takie patrze dysk owinięty ze trzy razy folią bombelkową i tak położony w kartonie - wypełniacze były obok. Dotarło jest całe i działa ale folia od producenta przyszła rozerwana - gdyby była zima i wilgoć by weszła to już po dysku mogło by być. Takie pakowanie to żadna ochrona przed rzucaniem paczki przez kuriera. Działa ale drugi raz nie kupie bo się boję.
Opinie nt. sklepu esus-it.pl
Opinia
26 maj 2024
13 cze 2024
Dziękujemy za bardzo szczegółową opinie i uwagę, cieszymy się, że jest Pan zadowolony, uwaga została przekazana do odpowiedniego działu. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! :)
2 lis 2023
Zdecydowanie polecam
Fajna strona sklepu, bardzo dobre ceny. Profesjonalne powiadomienia o statusach od złożenia zamówienia aż do samego odbioru przesyłki. Części dostarczone kilka dni szybciej niż zakładany pierwotnie termin (towar był na magazynach zew. producentów). Skorzystam ponownie bez zastanowienia :)
9 lis 2023
Dziękujemy za pozytywny feedback, cieszymy się, że jest Pan zadowolony, zależy nam, aby klient był w pełni usatysfakcjonowany. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
błyskawiczna obsługa/wysyłka towaru; strona sklepu pozbawiona wodotrysków, widoczna kwota netto towarów, atrakcyjne ceny... liczę na to, że zakupiony dysk sprawdzi się, wówczas wracam po więcej... kb
6 maj 2024
Dziękujemy za zaufanie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony, zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
21 lut 2024
RAM
Po kontakcie ze sprzedawcą, który dobrał odpowiednią pamięć RAM do mojego serwera zakupiłem dodatkowa pamięć RAM. Zamontowałem wszystko działa idealnie, serwer znacząco przyspieszył
21 lut 2024
Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że nasz ekspert polecił Panu odpowiednią pamięć RAM dla serwera i że działa on teraz szybciej. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywną recenzją! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
16 lut 2024
Profesjonalny i rzetelny kontakt z klientem,(pomoc w doborze odpowiedniego podzespołu). Zakupiony towar dotarł szybko i bezpiecznie zapakowany. Polecam Krzysztof
16 lut 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Miło nam słyszeć, że zapewniliśmy profesjonalną i rzetelną pomoc. Nasza logistyka zachowuje odpowiednie normy pakowania, dzięki temu paczki docierają bezpiecznie zapakowane. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
8 lut 2024
Super obsługa i szybka realizacja. Proszę o możliwość jeszcze pobrania na stronie faktury vat za zakupy zaraz po wysłaniu paczki od Państwa.
12 lut 2024
Dziękujemy za Państwa miłą opinie. Cieszymy się, że otrzymali Państwo świetną obsługę, a zamówienie zostało szybko zrealizowane. Cenimy opinie naszych klientów, a Pana sugestia dotycząca możliwości pobrania faktury VAT z naszej strony internetowej zaraz po wysłaniu paczki jest bardzo cenna i z pewnością ją rozważymy. Pozdrawiamy serdecznie! :)
5 gru 2023
Transakcja przebiegła sprawnie z wsparciem sprzedawcy. Zostałem poproszony o moja ocenę. Ze wszech miar Sprzedawca godny polecenia.
15 gru 2023
Dziękujemy bardzo za pozytywny feedback, nasi eksperci służą pomocą zarówno przed jak i po zakupie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
21 sty 2024
Wielokrotnie tu kupowałem dyski twarde i za każdym razem transakcja przebiegała bezproblemowo. Dyski w pełni sprawne.
24 sty 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję i liczne zakupy! Cieszymy się, że wszystkie Państwa transakcje przebiegły bez żadnych problemów, a dyski twarde były w pełni sprawne. W naszej firmie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom produkty wysokiej jakości oraz szybką i bezproblemową obsługę. Chcielibyśmy jeszcze raz podziękować Państwu za nieustające wsparcie. Pozdrawiamy serdecznie! :)
6 lis 2023
Polecam.
Na każdym etapie zamówienia, miałem wrażenie, że dostaję więcej, niż wskazywała by na to wartość koszyka.
9 lis 2023
Dziękujemy za poświęcony czas i za pozytywny feedback, cieszymy się, że jest Pan zadowolony, pozdrawiamy serdecznie! :)
15 lut 2024
Wszystko zgodne z opisem, miało pasować do danego laptopa i rzeczywiście tak było! Polecam. RAM 4GB do L505-138.
15 lut 2024
Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania, dziękujemy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
27 gru 2023
Szybka i konkretna pomoc mailowa, sprawna realizacja zamówienia, towar ok, dobrze zabezpieczony. Polecam sklep.
4 sty 2024
Cieszymy się, że jest Pan w pełni zadowolony, robimy co możemy, aby klient był w 100% zadowolony, dziękujemy za uznanie i oczywiście zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
Dziękujemy bardzo za pozytywny feedback i zapraszam ponownie do ESUS IT! :)
6 lut 2024
Zakupy to przyjemność
Witam,
Nie mam zastrzeżeń do mojego zamówienia, kontakt, wysyłka i sam towar, wszystko sprawnie i szybko.
8 lut 2024
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie, kontakt, dostawa i produkt spełniły Pana oczekiwania. Naszym celem jest zapewnienie wszystkim naszym klientom sprawnego i skutecznego dokonywania zakupów. Pana zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami.
6 sty 2024
Sprawność sprzedaży w trudnym okresie końca roku.
Zgodnie z porśbą faktura wystawiona z datą grudniową.
10 sty 2024
Dziękujemy za Państwa recenzję. Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z efektywności naszej sprzedaży w trudnym okresie i że mogliśmy spełnić Państwa prośbę o fakturę z datą grudniową. Naszą filozofią jest zawsze zapewnienie najlepszej możliwej obsługi klienta i będziemy nadal dążyć do doskonałości we wszystkich aspektach naszej działalności.
5 gru 2023
Polecam zakupy
Zamówiony towar taki jak uzgodniony oraz przyszedł wcześniej niż deklarowała data doręczenia :)
15 gru 2023
Dziękujemy za pozytywne słowa, nie ukrywam, że nasza logistyka działa ekspresowo :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT!
21 mar 2024
Bardzo szybko i sprawnie. Ram spakowany w bardzo bezpieczny sposób. Jak najbardziej polecam.
22 mar 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozytywnej opinii. Doceniamy Państwa miłe słowa i cieszymy się, że nasze produkty dotarły szybko i bezpiecznie zapakowane. Pozdrawiamy! :)
Bardzo fachowa obsługa i pomoc po sprzedaży. Rewelacyjny dostawca. Polecam sklep ESEUS-IT
22 mar 2024
Dziękujemy za pozytywny feedback, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
22 kwi 2024
POLECAM
bardzo pomocny, dysponujący odpowiednią wiedzą konsultant. Szybka realizacja zamówienia.
6 maj 2024
Dziękujemy za uznanie, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
6 sty 2024
Zamówienie dotarło ekspresowo
Bardzo szybka obsługa zamówień , zgodny z opisem, Ładnie i solidnie zapakowane. Polecam
10 sty 2024
Dziękujemy za Pana pozytywną opinię na temat naszej obsługi zamówień, dokładności opisu przedmiotu i opakowania. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę i miło nam słyszeć, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Cenimy Pana zadowolenie i z niecierpliwością czekamy na możliwość obsługi Pana w przyszłości.
2 kwi 2024
Sprawna realizacja zamówienia, wszystko jak w opisie, dobra komunikacja o statusach.
19 kwi 2024
Dziękujemy za Państwa opinie. Cieszymy się, że Pana zamówienie zostało pomyślnie zrealizowane i że nasza komunikacja była satysfakcjonująca. Pozdrawiamy! :)